DentConnect wordt Colosseum Dental

Afgelopen zomer hebben wij onze krachten gebundeld met Colosseum Dental Group. En daarmee zijn we onderdeel geworden van de grootste dentale zorgverlener van Europa, waar ruim 13.000 collega’s werken en de nadruk ligt op het verlenen van uitstekende zorg voor de patiënt.

De afgelopen jaren hebben wij gewerkt onder de namen DentConnect en Curaeos.

Omdat we vanuit één sterk merk willen communiceren, hebben we besloten om afscheid te nemen van DentConnect en Curaeos en gaan we verder als Colosseum Dental!

Vacatures

Stay connected

Altijd op de hoogte van de laatste vacatures. Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures en ontwikkelingen? DentConnect is altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s die hun ambities waar willen maken. Meld je aan voor onze talentpool, zodat wij contact met je op kunnen nemen zodra jouw droombaan beschikbaar is. Geef hier je interesse op en of je benaderd wil worden voor interessante events, workshops en stages. 

Schrijf je in...

Carrière maken bij DentConnect

DentConnect loopt voorop op het gebied van duurzame ontwikkeling van kwalitatieve mondzorg voor patiënten. Dit doen we door jou als behandelaar optimaal te ondersteunen in elke fase van je professionele loopbaan. Zodat jij jezelf kunt ontwikkelen op een manier die past bij je eigen ambities en tempo. Dankzij ons brede netwerk, de grote variatie in praktijken en een ruime keuze aan opleidingen en doorgroeimogelijkheden bepaal jij als behandelaar je eigen carrièrepad.

Wil je veel ervaring opdoen bij verschillende praktijken, je verder specialiseren óf ondernemen waarbij de patiënt centraal staat? Let’s Connect!

DentConnect Academy

Met onze eigen opleidingstak, DentConnect Academy, stimuleren we de groei van onze medewerkers. Of je nu baliemedewerker, behandelaar of assistent bent, DentConnect Academy biedt je de kans om jezelf te ontwikkelen zoals jij dat wilt. Binnen de Academy wissel je kennis uit per vakgroep, ondersteund met lezingen en trainingen van tandheelkundig professionals die binnen jouw vakgebied hun sporen verdiend hebben.

Lees meer...

Kernwaarden

Als DentConnect hebben we zes kernwaarden die ons richting geven in ons handelen, gedrag en onze communicatie. Deze waarden vormen de basis voor de samenwerking tussen collega’s en voor onze relatie met patiënten en leveranciers. Onze zes kernwaarden zijn: