Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 3 van 3
Titel Plaats Datum Sort descending Praktijk
Herstel
Tandarts (Waarnemer)
Tandarts (Waarnemer) Zwijndrecht, ZH, NL Tandheelkundig Centrum Walburg 0.00 km
Zwijndrecht, ZH, NL 14 apr. 2024 Tandheelkundig Centrum Walburg
Tandarts
Tandarts Capelle a/d IJssel, ZH, NL Smile Clinic Capelle a/d Ijssel 0.00 km
Capelle a/d IJssel, ZH, NL 4 apr. 2024 Smile Clinic Capelle a/d Ijssel
Tandarts
Tandarts Brielle, ZH, NL Tandheelkundig Centrum Brielle 0.00 km
Brielle, ZH, NL 28 mrt. 2024 Tandheelkundig Centrum Brielle

Ga jij graag als tandarts aan de slag in Zuid-Holland?

Is het jouw ambitie om als tandarts iedereen in Zuid-Holland dé mondzorg te geven die hij/zij verdient? Reageer dan op onze tandartsvacatures in Zuid-Holland. Onze tandartspraktijken zijn altijd op zoek naar een tandarts met passie voor zijn patiënten en zijn vak!

Waarom werken als tandarts in Zuid-Holland?

Als tandarts in Zuid-Holland werk je altijd in een enthousiast en inspirerend team, dat het leveren van goede mondzorg zeer belangrijk vindt. Je bent eindverantwoordelijk voor je patiënten die je met vakkundige mondzorg voorziet van een stralende glimlach! Als tandarts kom je in een enthousiaste omgeving te werken met een marktconform salaris. Waar wacht je nog op?

Opleidingsmogelijkheden

Colosseum Dental beschikt over een eigen trainings-en opleidingstak: Colosseum Dental Academy. De Academy biedt je de mogelijkheid van na-en bijscholing. We bieden je o.a. opleidingen op het gebied van:

  • Praktijkhygiëne
  • Moderne implantologie
  • Indirecte restauraties
  • Protheses

Ook bieden we je workshops & masterclasses aan met de focus op verschillende disciplines. Op deze manier kun je je tandtechnische vaardigheden bijhouden en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op tandheelkundegebied. Een kans om met beide handen aan te pakken.


Colosseum Dental Academy organiseert jaarlijks een congres voor alle medewerkers en vakgenoten. Samen met onze leveranciers en collega’s uit de dentale wereld bieden we een inspirerend, actueel en leerzaam programma aan. Sprekers vanuit allerlei specialismes behandelen belangrijke thema’s en trends. Ook is er een ruim opgezette expomarkt die de gelegenheid biedt om te sparren met leveranciers, vakgenoten en collega’s.

Locatie tandartspraktijken in Zuid-Holland

Onze tandartspraktijken zijn verspreid over heel Zuid-Holland. Zo kun je o.a. terecht in Den Haag, Spijkenisse, Rotterdam, Zoetermeer, Hoek van Holland, Dordrecht en Gouda. Zuid-Holland is de dichtstbevolkte provincie van Nederland. Dat betekend genoeg bedrijvigheid, amusement én werk! Ideaal om in te wonen en te werken als je houd van drukte en actie!

Solliciteer nú als tandarts!

Er staan verschillende vacatures open voor een tandarts in Zuid-Holland. Onze ideale kandidaat is een tandarts die een langdurige samenwerking ambieert en zichzelf wil ontplooien. Een overzicht van al onze tandartsvacatures vind je op onze vacaturesite.

Meer weten over werken als tandarts in Zuid-Holland?

Wil je meer weten over het werken als een tandarts voor Colosseum Dental? Neem dan contact op met de afdeling recruitment via ons algemene telefoonnummer 0162 – 482870 optie 3 keuze 1 of per e-mail via sollicitatie@colosseumdental.nl. Onze collega’s beantwoorden graag de vragen die je als toekomstig tandarts kunt hebben!