Waarom Colosseum Dental?

Colosseum Dental is een netwerk van tandheelkundige praktijken in elf Europese landen. Wij bieden tandheelkundige professionals volop doorgroeimogelijkheden binnen hun specifieke vakgebied. Hiermee geeft Colosseum Dental jou als individuele behandelaar écht ruimte om jezelf te ontwikkelen. Zowel op klinisch, persoonlijk als zakelijk niveau. Wil je veel ervaring opdoen bij verschillende praktijken, je verder specialiseren óf ondernemen met meer aandacht voor je patiënten?

Lees meer...

Vacatures

Stay connected

Altijd op de hoogte van de laatste vacatures. Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures en ontwikkelingen? Colosseum Dental is altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s die hun ambities waar willen maken. Meld je aan voor onze talentpool, zodat wij contact met je op kunnen nemen zodra jouw droombaan beschikbaar is. Geef hier je interesse op en of je benaderd wil worden voor interessante events, workshops en stages. 

Schrijf je in...

Carrière maken bij Colosseum Dental

Colosseum Dental loopt voorop op het gebied van duurzame ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige mondzorg voor patiënten. Dit doen we door jou als behandelaar optimaal te ondersteunen in elke fase van je professionele loopbaan. Zodat jij jezelf kunt ontwikkelen op een manier die past bij je eigen ambities en tempo. Dankzij ons brede netwerk, de grote variatie in praktijken en een ruime keuze aan opleidingen en doorgroeimogelijkheden bepaal jij als behandelaar je eigen carrièrepad.

Wil je veel ervaring opdoen bij verschillende praktijken, je verder specialiseren óf ondernemen waarbij de patiënt centraal staat?

De Academy

Met onze eigen Academy stimuleren we de groei van onze medewerkers. Of je nu baliemedewerker, behandelaar of assistent bent, de Academy biedt je de kans om jezelf te ontwikkelen zoals jij dat wilt. Binnen de Academy wissel je kennis uit per vakgroep, ondersteund met lezingen en trainingen van tandheelkundig professionals die binnen jouw vakgebied hun sporen verdiend hebben.

Lees meer...

Kernwaarden

Als DentConnect hebben we zes kernwaarden die ons richting geven in ons handelen, gedrag en onze communicatie. Deze waarden vormen de basis voor de samenwerking tussen collega’s en voor onze relatie met patiënten en leveranciers. Onze zes kernwaarden zijn: