Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 3 van 3
Titel Plaats Datum Sort descending Praktijk
Herstel
Mondhygiënist
Mondhygiënist Middelburg, ZE, NL Tandartspraktijk De Oude Vest 0.00 km
Middelburg, ZE, NL 13 apr. 2024 Tandartspraktijk De Oude Vest
Mondhygiënist
Mondhygiënist Goes, ZE, NL Mondzorgcentrum Goes 0.00 km
Goes, ZE, NL 26 mrt. 2024 Mondzorgcentrum Goes
Mondhygiënist
Mondhygiënist Zierikzee, ZE, NL Tandheelkundig Centrum Kwadrant 0.00 km
Zierikzee, ZE, NL 23 mrt. 2024 Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Word jij mondhygiënist in Zeeland?

Ben jij die mondhygiënist die graag de best mogelijke mondzorg wil leveren? Reageer dan op onze mondhygiënist vacatures. Onze mondhygiënist locaties in Zeeland zijn altijd op zoek naar die gedreven mondhygiënist met een passie voor patiënten en mondhygiëne!

Waarom aan de slag als mondhygiënist in Zeeland?

Als mondhygiënist in Zeeland werk je altijd in een professioneel en gemotiveerd team, dat het leveren van goede mondzorg uiterst belangrijk vindt. Je stelt behandelplannen op en voert deze uit. Tevens ben je ook bent verantwoordelijk voor de patiënttevredenheid. Als mondhygiënist kom je in een professionele werkomgeving te werken met een goed salaris. Waar wacht je nog op?

Opleidingsmogelijkheden in Zeeland

Er is vanuit het Service Center een trainings- en opleidingstak aanwezig om opleidingsactiviteiten te faciliteren: Colosseum Dental Academy. De Academy biedt je de mogelijkheid van na-en bijscholing. Klinische avonden met bijvoorbeeld:

  • Tandheelkundige sprekers
  • Workshops hands-on slijpen
  • Lokale anesthesie

Ook beschikt Colosseum Dental over een eigen ICO groep (InterCollegiaal Overleg groep). De ICO groep bestaat uit 8 tot 12 mondhygiënisten, allemaal lid van de NVM. Per jaar zullen er 8 tot 10 bijeenkomsten plaatsvinden. Door het volgen van het Colosseum Dental Academy aanbod ontvangen onze mondhygiënisten ook KRM punten. Ook organiseren we ieder jaar een Congres voor alle collega’s van Colosseum Dental. Dat alles is ideaal voor jouw carrière als mondhygiënist in Zeeland.


Jaarlijks organiseert Colosseum Dental Academy een congres voor alle medewerkers en vakgenoten. Samen met onze leveranciers en collega’s uit de dentale wereld bieden we een inspirerend, actueel en leerzaam programma aan. Sprekers vanuit allerlei disciplines behandelen belangrijke thema’s en ontwikkelingen. Bovendien is er op de expomarkt ruimte om te sparren met leveranciers, vakgenoten en collega’s.

Locaties mondhygiënist praktijken in Zeeland

Onze mondhygiënist locaties zijn verspreid over heel Zeeland. Zo kun je o.a. terecht in Sint Philipsland, Zierikzee, Middelburg, Tholen, Sint Jansteen en Goes. Zeeland biedt een omgeving met natuurrijke gebieden zoals het strand, de zee en het bos. Houd je van rust? Dan is Zeeland een ideale provincie om te wonen. België, Zuid-Holland en Noord-Brabant liggen in de nabije omgeving.

Solliciteer nú!

Onze tandartspraktijken bieden een uitdagende functie binnen een professionele werkomgeving met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Binnen de organisatie zijn voor de medewerkers volop kansen aanwezig voor verdere ontwikkeling en bestaat de mogelijkheid om vakkennis met elkaar te delen. Op onze vacature website vind je een overzicht van al onze mondhygiënist in Zeeland.

Meer weten over werken als mondhygiënist in Zeeland?

Wil je meer weten over het werken als een mondhygiënist voor Colosseum Dental ? Neem dan contact op met de afdeling recruitment via ons algemene telefoonnummer 0162 – 482870 optie 3 keuze 1 of per e-mail via sollicitatie@colosseumdental.nl. Onze collega’s beantwoorden graag de vragen die je als toekomstig mondhygiënist kunt hebben!