Sla categorie op als RSS Feed
Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 5
Titel Plaats Datum Sort descending Praktijk
Herstel
Mondhygiënist
Mondhygiënist Etten-Leur, NB, NL BlinQ Tandartsen 0.00 km
Etten-Leur, NB, NL 7-okt-2022 BlinQ Tandartsen
Mondhygieniste
Mondhygieniste Cuijk, NB, NL Samenwerkende Tandartsen Cuijk 0.00 km
Cuijk, NB, NL 30-sep-2022 Samenwerkende Tandartsen Cuijk
Mondhygiënist
Mondhygiënist Tilburg, NB, NL Tandartsenteam De Besterd 0.00 km
Tilburg, NB, NL 30-sep-2022 Tandartsenteam De Besterd
Mondhygiënist (waarneming)
Mondhygiënist (waarneming) Tilburg, NB, NL Tandartsenteam De Besterd 0.00 km
Tilburg, NB, NL 30-sep-2022 Tandartsenteam De Besterd
Mondhygiënist
Mondhygiënist Hank, NB, NL Mondzorg Hank 0.00 km
Hank, NB, NL 12-sep-2022 Mondzorg Hank

Word jij mondhygiënist in Noord-Brabant?

Ben jij die mondhygiënist die het belangrijk vindt om iedereen in Noord-Brabant dé mondzorg te leveren die hij/zij verdient? Reageer dan nú op onze mondhygiënist vacatures. Onze mondhygiënist locaties zijn altijd op zoek naar die gedreven mondhygiënist met een passie voor patiënten en mondhygiëne!

Waarom aan de slag als mondhygienist in Noord-Brabant?

Als mondhygiënist in Noord-Brabant werk je altijd in een professioneel en enthousiast team, dat het leveren van goede mondzorg heel belangrijk vindt. Je gaat aan de slag in een praktijk waar je zelfstandig periodieke controles mag uitvoeren, gegarandeerd een volle agenda krijgt en deel uitmaakt van een klein en hecht team. Als mondhygiënist kom je in een inspirerende omgeving te werken met een goed marktconform salaris. Wie wil dat nu niet?

Opleidingsmogelijkheden in Noord-Brabant

Mondhygiënisten krijgen bij DentConnect volop kans zich te ontwikkelen binnen de eigen DentConnect Academy. Klinische avonden met:

  • Tandheelkundige sprekers
  • Workshops hands-on slijpen
  • Lokale anesthesie
  • Cursus vullen

Ook besteden we aandacht aan InterCollegiaal Overleg. De ICO groep bestaat uit 8 tot 12 mondhygiënisten, allemaal lid van de NVM. Er zullen 8 tot 10 bijeenkomsten per jaar plaatsvinden. Door het volgen van het aanbod van de DentConnect Academy ontvangen onze mondhygiënisten ook KRM punten. Daarnaast organiseren we een jaarlijks Congres voor alle collega’s van DentConnect. Dat alles is ideaal voor jouw carrière als mondhygiënist in Noord-Brabant.

Situering mondhygiënist locaties in Noord-Brabant

Onze mondhygiënist locaties zijn verdeeld over heel Noord-Brabant. Zo kun je o.a. terecht in Oosterhout, Eindhoven, Tilburg, Breda, Hank, Cuijk en Etten-Leur. In Noord-Brabant is alles goed bereikbaar met de auto. Er is veel ruimte voor natuur en cultuur en genoeg bedrijvigheid in de provincie. Ideale plek om te wonen én te werken!

Solliciteer nú!

Er is altijd plaats voor een (nieuwe) mondhygiënist. Daarom staan er ook veel vacatures open als mondhygiënist in Noord-Brabant. Wij zijn op zoek naar een gedreven mondhygiënist die een langdurige samenwerking ambieert en zowel zelfstandig als goed in teamverband kan werken. Een overzicht van al onze mondhygiënist vacatures kun je vinden op onze vacaturesite.

Meer weten over werken als mondhygiënist in Noord-Brabant?

Wil je meer weten over het werken als een mondhygiënist voor DentConnect? Neem dan contact op met de afdeling recruitment via ons algemene telefoonnummer 0162 – 482870 optie 3 keuze 1 of per e-mail via sollicitatie.nl@dentconnect.eu. Onze collega’s beantwoorden graag de vragen die je als toekomstig mondhygiënist kunt hebben!