Waarom 4 Dental?

Sterk in tandtechnisch werk. Daar draait het om bij 4Dental Tandtechniek. Wij bieden oplossingen voor elk tandtechnisch vraagstuk. 4Dental is ontstaan uit een fusie van 4 gerenommeerde tandtechnische laboratoria en is uitgegroeid naar een toonaangevende leverancier van tandtechniek met laboratoria door heel Nederland. Onze laboratoria werken nauw samen om  optimale kwaliteit en service te kunnen verlenen aan tandarts en patiënt.

Lees meer...

Vacatures

Altijd op de hoogte blijven?

Staat je vacature er nu niet tussen? Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en ambitieuze collega's. Wil je opgenomen worden in onze talentpool? Meld je dan aan en wij nemen contact met je op wanneer jouw perfecte baan beschikbaar is. Hieronder kun je aangeven in welk functiegebied je interesse hebt en of je benaderd wil worden voor interessante events, workshops en stages.

Lees meer...

Carrière bij 4Dental

Samen met ervaren en betrokken collega’s werken aan kwaliteit in tandtechniek. Zorgdragen voor tevreden klanten. Wij bieden de ondersteuning om dat te realiseren. Als werkgever stimuleren we graag de persoonlijke groei en ontwikkeling van onze mensen. Op je eigen tempo en binnen jouw ambitie. Dat is waar 4Dental voor staat.