Laden...
Sla categorie op als RSS Feed
Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 3
Titel Plaats Datum Sort descending Praktijk
Herstel
Tandarts
Tandarts Goes, ZE, NL Mondzorgcentrum Goes 0.00 km
Goes, ZE, NL 15-apr-2021 Mondzorgcentrum Goes
Tandarts
Tandarts Zierikzee, ZE, NL Tandheelkundig Centrum Kwadrant 0.00 km
Zierikzee, ZE, NL 20-mrt-2021 Tandheelkundig Centrum Kwadrant
Tandarts
Tandarts Sint Jansteen, ZE, NL Tandzorg DeSteenseBrug 0.00 km
Sint Jansteen, ZE, NL 20-mrt-2021 Tandzorg DeSteenseBrug

Ga jij graag als tandarts aan de slag in Zeeland?

Ben jij die tandarts die graag de best mogelijke mondzorg wil leveren? Reageer dan op onze tandartsvacatures in Zeeland. Onze tandartspraktijken zijn altijd op zoek naar een tandarts met passie voor zijn patiënten en zijn vak!

Waarom werken als tandarts in Zeeland?

Als tandarts in Zeeland werk je altijd in een professioneel en gemotiveerd team, dat het leveren van goede mondzorg uiterst belangrijk vindt. Je bent eindverantwoordelijk voor je patiënten die je met vakkundige mondzorg voorziet van een stralende glimlach! Als tandarts kom je in een enthousiaste omgeving te werken met een marktconform salaris. Waar wacht je nog op?

Opleidingsmogelijkheden

DentConnect beschikt over een eigen trainings-en opleidingstak: DentConnect Academy. De Academy biedt je de mogelijkheid van na-en bijscholing. We bieden je o.a. opleidingen op het gebied van:

  • Praktijkhygiëne
  • Moderne implantologie
  • Indirecte restauraties
  • Protheses

Daarnaast is er ook een gevarieerde keuze aan workshops & masterclasses waarmee je je tandtechnische vaardigheden verder kunt aanscherpen en ontwikkelen. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste tandheelkundig ontwikkelingen. Ideaal voor jouw carrière als tandarts in Zeeland.


DentConnect Academy organiseert jaarlijks een congres voor alle medewerkers en vakgenoten. Samen met onze leveranciers en collega’s uit de dentale wereld bieden we een inspirerend, actueel en leerzaam programma aan. Sprekers vanuit allerlei specialismes behandelen belangrijke thema’s en trends. Ook is er een ruim opgezette expomarkt die de gelegenheid biedt om te sparren met leveranciers, vakgenoten en collega’s.

Locatie tandartspraktijken in Zeeland

Onze tandartspraktijken zijn verspreid over heel Zeeland. Zo kun je o.a. terecht in Sint Philipsland, Zierikzee, Middelburg, Tholen, Sint Jansteen en Goes. Zeeland biedt een omgeving met natuurrijke gebieden zoals het strand, de zee en het bos. Houd je van rust? Dan is Zeeland een ideale provincie om te wonen. België, Zuid-Holland en Noord-Brabant liggen in de nabije omgeving.

Solliciteer nú!

Onze ideale kandidaat is een tandarts die een langdurige samenwerking ambieert en zichzelf wil ontplooien. Een overzicht van al onze tandartsvacatures vind je op onze vacaturesite.

Meer weten over werken als tandarts in Zeeland?

Wil je meer weten over het werken als een tandarts voor DentConnect? Neem dan contact op met de afdeling recruitment via ons algemene telefoonnummer 0162 – 482870 optie 3 keuze 1 of per e-mail via sollicitatie.nl@dentconnect.eu. Onze collega’s beantwoorden graag de vragen die je als toekomstig tandarts kunt hebben!