Laden...
Sla categorie op als RSS Feed
Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 1
Titel Plaats Datum Sort descending Praktijk
Herstel
Tandarts
Tandarts Bilthoven, UT, NL XQdent - Bilthoven 0.00 km
Bilthoven, UT, NL 20-mrt-2021 XQdent - Bilthoven

Word jij onze tandarts in Utrecht?

Als tandarts in provincie Utrecht ben jij dé aangewezen persoon om de beste mondzorg te leveren aan al je patiënten! Daarom zijn onze tandartspraktijken altijd op zoek naar de tandarts die een hart heeft voor zijn vak. Ben jij die persoon? Reageer dan snel op onze tandartsvacatures.

Waarom werken als tandarts in Utrecht?

Als tandarts in Utrecht werk je altijd in een enthousiast en inspirerend team, dat het leveren van goede mondzorg zeer belangrijk vindt. Je bent eindverantwoordelijk voor je patiënten die je met een stralende glimlach naar huis laat gaan. Als tandarts kom je in een enthousiaste omgeving te werken met een mooi marktconform salaris. Dus waar wacht je nog op?

Opleidingsmogelijkheden in Utrecht

DentConnect beschikt door heel Nederland over een eigen trainings-en opleidingstak:DentConnect Academy. De Academy biedt je de mogelijkheid van na-en bijscholing. We bieden je o.a. opleidingen op het gebied van:

  • Praktijkhygiëne
  • Moderne implantologie
  • Indirecte restauraties

Daarnaast is er ook een groot aanbod van masterclasses & workshops waarmee je je tandtechnische vaardigheden verder kunt aanscherpen en verbeteren. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste tandheelkundige ontwikkelingen. Ideaal voor jouw carrière als tandarts in Utrecht.


Jaarlijks organiseert DentConnect Academy een congres voor alle medewerkers en vakgenoten. Samen met onze leveranciers en collega’s uit de dentale wereld bieden we een inspirerend, actueel en leerzaam programma aan. Sprekers vanuit allerlei disciplines behandelen belangrijke thema’s en ontwikkelingen. Bovendien is er op de expomarkt ruimte om te sparren met leveranciers, vakgenoten en collega’s.

Situering tandartspraktijken in Utrecht

Onze tandartspraktijken zijn verdeeld over heel Utrecht. Zo kun je o.a. terecht in Utrecht, Vianen, en Soesterberg. Als tandarts in Utrecht woon en werk je in het hart van Nederland. Steden als Amsterdam, Den Bosch en Rotterdam zijn makkelijk bereikbaar. En aan de oostkant van de provincie heb je veel groen om prachtig in te wonen!

Solliciteer als tandarts!

Er is altijd plaats voor een (nieuwe) tandarts. Daarom staan er vacatures open als tandarts in Utrecht. Onze ideale kandidaat is een tandarts die een langdurige samenwerking ambieert en zichzelf wil ontwikkelen. Een overzicht van al onze tandartsvacatures vind je op onze vacaturesite.

Meer weten over werken als tandarts in Utrecht?

Wil je meer weten over het werken als een tandarts voor DentConnect? Neem dan contact op met de afdeling recruitment via ons algemene telefoonnummer 0162 – 482870 optie 3 keuze 1 of per e-mail via sollicitatie.nl@dentconnect.eu. Onze collega’s beantwoorden graag de vragen die je als toekomstig tandarts kunt hebben!