Laden...
 
Sla categorie op als RSS Feed
Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 3
Titel Plaats Datum Sort descending Praktijk
Herstel
Tandarts
Tandarts Enschede, OV, NL Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum 0.00 km
Enschede, OV, NL 19-nov-2021 Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum
Tandarts
Tandarts Almelo, OV, NL Samenwerkende Tandartsen Almelo 0.00 km
Almelo, OV, NL 11-nov-2021 Samenwerkende Tandartsen Almelo
Tandarts voor orthodontie/Orthodontist
Tandarts voor orthodontie/Orthodontist Enschede, OV, NL Jeugdtandverzorging Enschede 0.00 km
Enschede, OV, NL 3-nov-2021 Jeugdtandverzorging Enschede

Word jij onze tandarts in Overijssel?

Ben jij die tandarts in Overijssel die graag de beste mondzorg wilt leveren die hij/zij verdient? Dan moet je vooral reageren op onze tandartsvacatures in Overijssel. Want onze tandartspraktijken zijn altijd op zoek naar tandartsen met een passie voor zijn patiënten en zijn vak!

Waarom werken als tandarts in Overijssel?

Als tandarts in Overijssel werk je altijd in een professioneel en gemotiveerd team, dat het leveren van goede mondzorg uiterst belangrijk vindt. Je bent eindverantwoordelijk voor je patiënten die je met je goede mondzorg voorziet van een stralende glimlach! Als tandarts kom je in een enthousiaste omgeving te werken met een mooi marktconform salaris. Dus waar wacht je nog op?

Opleidingsmogelijkheden in Overijssel

DentConnect beschikt door heel Nederland over een eigen trainings-en opleidingstak: DentConnect Academy. De Academy biedt je de mogelijkheid van na-en bijscholing. We bieden je o.a. opleidingen op het gebied van:

  • Praktijkhygiëne
  • Moderne implantologie
  • Indirecte restauraties

Daarnaast is er ook een veelvuldig aanbod van workshops & masterclasses waarmee je je tandtechnische vaardigheden als tandarts verder kunt aanscherpen en ontwikkelen. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste tandtechnieken en -behandelingen. Ideaal voor jouw loopbaan als tandarts in Overijssel.

Jaarlijks organiseert DentConnect Academy een congres voor alle medewerkers en vakgenoten. Samen met onze leveranciers en collega’s uit de dentale wereld bieden we een inspirerend, actueel en leerzaam programma aan. Sprekers vanuit allerlei disciplines behandelen belangrijke thema’s en ontwikkelingen. Bovendien is er op de expomarkt ruimte om te sparren met leveranciers, vakgenoten en collega’s.

Situering tandartspraktijken in Overijssel

Onze tandartspraktijken zijn verdeeld over Overijssel. Zo kun je o.a. terecht in Almelo en Enschede. Via Overijssel zijn er veel toegangswegen naar Duitsland. Ook zijn er veel treinverbindingen via station Zwolle waardoor je snel en makkelijk door heel Nederland kan gaan.

Solliciteer als tandarts!

Er is altijd plaats voor een (nieuwe) tandarts. Daarom staan er vacatures open als tandarts in Overijssel. Onze ideale kandidaat is een tandarts die een langdurige samenwerking ambieert en zichzelf wil ontwikkelen. Een overzicht van al onze tandartsvacatures vind je op onze vacaturesite.

Meer weten over werken als tandarts in Overijssel?

Wil je meer weten over het werken als een tandarts voor DentConnect? Neem dan contact op met de afdeling recruitment via ons algemene telefoonnummer 0162 – 482870 optie 3 keuze 1 of per e-mail via sollicitatie.nl@dentconnect.eu. Onze collega’s beantwoorden graag de vragen die je als toekomstig tandarts kunt hebben!