Laden...

Bekijk banen in deze categorie

Sla categorie op als RSS Feed

Word jij tandarts in Noord-Holland?

Ben jij die tandarts die het belangrijk vindt om iedereen in Noord-Holland mondzorg te leveren die hij/zij verdient? Reageer dan nú op onze tandarts vacatures. Onze tandartspraktijken zijn altijd op zoek naar die gedreven tandarts met een passie voor zijn vak én zijn patiënten!

Waarom aan de slag als tandarts in Noord-Holland?

Als tandarts in Noord-Holland werk je altijd in een professioneel en enthousiast team, dat het leveren van goede mondzorg heel belangrijk vindt. Je bent eindverantwoordelijk voor je patiënten en zorgt ervoor dat zij weer met een stralende glimlach naar huis gaan. Als tandarts kom je in een inspirerende omgeving te werken met een goed marktconform salaris. Wie wil dat nu niet?

Opleidingsmogelijkheden in Noord-Holland

DentConnect beschikt over een eigen trainings-en opleidingstak: DentConnect Academy. De Academy biedt je de mogelijkheid van na-en bijscholing. We bieden je o.a. opleidingen op het gebied van:

  • Praktijkhygiëne
  • Moderne implantologie
  • Indirecte restauraties

Daarnaast is er ook een groot aanbod van workshops & masterclasses waarmee je je tandtechnische vaardigheden verder kunt aanscherpen en verbeteren. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste tandheelkundig ontwikkelingen. Ideaal voor jouw carrière als tandarts in Noord-Holland.

Jaarlijks organiseert DentConnect Academy een congres voor alle medewerkers en vakgenoten. Samen met onze leveranciers en collega’s uit de dentale wereld bieden we een inspirerend, actueel en leerzaam programma aan. Sprekers vanuit allerlei disciplines behandelen belangrijke thema’s en ontwikkelingen. Bovendien is er op de expomarkt ruimte om te sparren met leveranciers, vakgenoten en collega’s.

Situering tandartspraktijken in Noord-Holland

Onze tandartspraktijken zijn verdeeld over heel Noord-Holland. Zo kun je o.a. terecht in Amsterdam, Alkmaar, Heerhugowaard, Zaandam en Den Helder. Als provincie heeft Noord-Holland veel te bieden: vlakbij Schiphol, Amsterdam om te shoppen, aan weerszijden strand en veel natuur. Je bent zo in Texel of in Friesland, dus genoeg te beleven om in te wonen én te werken!

Solliciteer nú!

Er is altijd plaats voor een (nieuwe) tandarts. Daarom staan er ook veel vacatures open als tandarts in Noord-Holland. Wij zijn op zoek naar een tandarts die een langdurige samenwerking ambieert en zichzelf wil ontwikkelen. Een overzicht van al onze tandartsvacatures kun je vinden op onze vacaturesite.

Meer weten over werken als tandarts in Noord-Holland?

Wil je meer weten over het werken als een tandarts voor DentConnect? Neem dan contact op met de afdeling recruitment via ons algemene telefoonnummer 0162 – 482870 optie 3 keuze 1 of per e-mail via sollicitatie.nl@dentconnect.eu. Onze collega’s beantwoorden graag de vragen die je als toekomstig tandarts kunt hebben!