Laden...
Sla categorie op als RSS Feed
Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 5
Titel Plaats Datum Sort descending Praktijk
Herstel
Tandarts
Tandarts Geleen, LI, NL MondZorg Centraal 0.00 km
Geleen, LI, NL 1-apr-2021 MondZorg Centraal
Waarnemend Tandarts
Waarnemend Tandarts Geleen, LI, NL MondZorg Centraal 0.00 km
Geleen, LI, NL 25-mrt-2021 MondZorg Centraal
Tandarts
Tandarts Geleen, LI, NL MondZorg Centraal 0.00 km
Geleen, LI, NL 20-mrt-2021 MondZorg Centraal
Tandarts (aankomend 'Chef de Clinique')
Tandarts (aankomend 'Chef de Clinique') Geleen, LI, NL Tandheelkundig Centrum Geleen 0.00 km
Geleen, LI, NL 20-mrt-2021 Tandheelkundig Centrum Geleen
Tandarts
Tandarts Geleen, LI, NL Tandheelkundig Centrum Geleen 0.00 km
Geleen, LI, NL 20-mrt-2021 Tandheelkundig Centrum Geleen

Word jij onze tandarts in Limburg?

Is het jouw ambitie om als tandartsedereen in Limburg dé mondzorg te geven die hij/zij verdient? Kijk dan naar onze tandartsvacatures! Onze tandartspraktijken in Limburg zijn altijd op zoek naar een tandarts met een hart voor zijn vak én zijn patiënten!

Waarom aan de slag als tandarts in Limburg?

Als tandarts in Limburg werk je altijd in een enthousiast en inspirerend team, dat het leveren van goede mondzorg zeer belangrijk vindt. Je bent eindverantwoordelijk voor je patiënten die je weer met een stralende glimlach naar huis kan laten gaan. Als tandarts kom je in een professionele omgeving te werken met een goed marktconform salaris. Ideaal toch?

Opleidingsmogelijkheden in Limburg

DentConnect beschikt over een eigen trainings-en opleidingstak: DentConnect Academy. De Academy biedt je de mogelijkheid van na-en bijscholing. We bieden je o.a. opleidingen op het gebied van:

  • Praktijkhygiëne
  • Moderne implantologie
  • Indirecte restauraties

Daarnaast is er ook een groot aanbod van workshops & masterclasses waarmee je je tandtechnische vaardigheden als tandarts verder kunt verbeteren en optimaliseren. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tandheelkunde. Waardevol voor jouw loopbaan als tandarts in Limburg.


Jaarlijks wordt er door DentConnect Academy een congres voor alle medewerkers en vakgenoten georganiseerd. Samen met onze leveranciers en collega’s uit de dentale wereld bieden we jou een inspirerend, actueel en educatief programma aan. Sprekers vanuit allerlei disciplines behandelen belangrijke thema’s en ontwikkelingen. Op de expomarkt is er gelegenheid om te sparren met leveranciers, vakgenoten en collega’s.

Situering tandartspraktijken in Limburg

Onze tandartspraktijken zijn voornamelijk te vinden in Zuid-Limburg. Zo kun je o.a. terecht in Beek, Maastricht, Sittard en Geleen. De praktijken zijn met de auto goed te bereiken. Er is veel ruimte voor natuur en cultuur. Je bent zo in België of Duitsland voor leuke uitstapjes. Ideale plek om te werken en té wonen!

Solliciteer nú!

Er is altijd plaats voor een (nieuwe) tandarts in Limburg. DentConnect is op zoek naar een tandarts die een langdurige samenwerking ambieert en die wil groeien in zijn vak. Een overzicht van al onze tandartsvacatures vind je op onze vacaturesite.

Meer weten over werken als tandarts in Limburg?

Wil je meer weten over het werken als een tandarts voor DentConnect? Neem dan contact op met de afdeling recruitment via ons algemene telefoonnummer 0162 – 482870 optie 3 keuze 1 of per e-mail via sollicitatie.nl@dentconnect.eu. Onze collega’s beantwoorden graag de vragen die je als toekomstig tandarts kunt hebben!