Laden...
Sla categorie op als RSS Feed
Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 4
Titel Plaats Datum Sort descending Praktijk
Herstel
Tandarts
Tandarts Groenlo, GE, NL Samenwerkende Tandartsen Groenlo 0.00 km
Groenlo, GE, NL 10-apr-2021 Samenwerkende Tandartsen Groenlo
Tandarts
Tandarts Winterswijk, GE, NL Samenwerkende Tandartsen Winterswijk 0.00 km
Winterswijk, GE, NL 27-mrt-2021 Samenwerkende Tandartsen Winterswijk
Tandarts
Tandarts Nijmegen, GE, NL Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts 0.00 km
Nijmegen, GE, NL 25-mrt-2021 Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts
Tandarts
Tandarts Zetten, GE, NL Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat 0.00 km
Zetten, GE, NL 24-mrt-2021 Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat

Ambieer jij een carrière als tandarts in Gelderland?

Ben jij die tandarts in Gelderland die graag patiënten de beste mondzorg wil geven? Solliciteer dan op een van onze tandartsvacatures in Gelderland. Onze tandartspraktijken zijn altijd op zoek naar die gedreven tandarts met gedrevenheid voor zijn vak én zijn patiënten!

Waarom aan het werk als tandarts in Gelderland?

Als tandarts in Gelderland werk je altijd in een bekwaam en enthousiast team, dat het leveren van goede mondzorg uiterst belangrijk vindt. Je bent eindverantwoordelijk voor je patiënten die je met een stralende glimlach de praktijk laat verlaten. Je komt in een professionele omgeving te werken met een aantrekkelijk salaris. Wat houdt je nog tegen? ?

Opleidingsmogelijkheden in Gelderland

DentConnect Academy is de eigen trainings-en opleidingstak van DentConnect De Academy biedt na-en bijscholing. In het pakket zitten o.a. opleidingen op het gebied van:

  • Praktijkhygiëne
  • Moderne implantologie
  • Indirecte restauraties

Ook bieden we je workshops & masterclasses aan met de focus op verschillende disciplines. Op deze manier kun je je tandtechnische vaardigheden bijhouden en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op tandheelkundegebied. Een kans om met beide handen aan te pakken.


Ieder jaar organiseert DentConnect Academy een inspirerend congres voor alle medewerkers en vakgenoten. Samen met onze leveranciers en collega’s uit de dentale wereld bieden we eenbezielend , actueel en leerzaam programma aan. Sprekers vanuit allerlei disciplines behandelen interessante thema’s en ontwikkelingen. Op de expomarkt is er de gelegenheid om te sparren met leveranciers, vakgenoten en collega’s.

Ligging tandartspraktijken in Gelderland

Onze tandartspraktijken zijn verdeeld over heel Gelderland. Zo kun je o.a. terecht in Nijmegen, Tiel, Culemborg, Wijchen, Kerkdriel en Zaltbommel. In Gelderland woon en werk je in het midden van Nederland. Met de Veluwe nabij en steden als Nijmegen en Arnhem binnen bereik heeft deze provincie veel te bieden!

Solliciteer direct!

Er staan verschillende vacatures open voor een tandarts in Gelderland. Onze ideale kandidaat is een tandarts die een duurzame samenwerking ambieert en zichzelf wil ontwikkelen. Een overzicht van al onze tandartsvacatures vind je op onze vacaturesite.

Meer weten over werken als tandarts in Gelderland?

Wil je meer weten over het werken als een tandarts voor DentConnect? Neem dan contact op met de afdeling recruitment via ons algemene telefoonnummer 0162 – 482870 optie 3 keuze 1 of per e-mail via sollicitatie.nl@dentconnect.eu. Onze collega’s beantwoorden graag de vragen die je als toekomstig tandarts kunt hebben!