Laden...
Sla categorie op als RSS Feed
Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 3
Titel Plaats Datum Sort descending Praktijk
Herstel
Tandarts
Tandarts Mantgum, FR, NL Tandartsenpraktijk Mantgum 0.00 km
Mantgum, FR, NL 1-apr-2021 Tandartsenpraktijk Mantgum
Tandarts
Tandarts Lemmer, FR, NL Kraan Tandheelkunde Lemmer 0.00 km
Lemmer, FR, NL 25-mrt-2021 Kraan Tandheelkunde Lemmer
Tandarts
Tandarts Sneek, FR, NL Kraan Tandheelkunde Willemstraat 0.00 km
Sneek, FR, NL 24-mrt-2021 Kraan Tandheelkunde Willemstraat

Ga jij graag als tandarts aan de slag in Friesland?

Iedereen verdient de beste mondzorg die er bestaat. Daarom ben jij die tandarts in Friesland die deze mondzorg als beste kan leveren. Reageer op onze tandarts vacatures in Friesland. Als tandarts werk je volgens de gedragscode voor de tandarts en ben je verantwoordelijk voor de geleverde zorg richting je patiënten!

Waarom werken als Tandarts in Friesland?

Als tandarts in Friesland werk je altijd in een professioneel en enthousiast team, dat het leveren van goede mondzorg heel belangrijk vindt. Je stelt behandelplannen op en voert deze uit. Tevens ben je ook bent verantwoordelijk voor de patiënttevredenheid. Als tandarts kom je in een professionele werkomgeving te werken met een goed salaris. Waar wacht je nog op?

Opleidingsmogelijkheden in Friesland

Bij DentConnect krijgen Tandarts volop de kans zich te ontwikkelen binnen de eigen DentConnect Academy. Je kan dan deelnemen aan klinische avonden met:

  • Tandheelkundige sprekers
  • Workshops hands-on slijpen
  • Lokale anesthesie
  • Cursus vullen

Ook beschikt DentConnect over een eigen ICO groep (InterCollegiaal Overleg groep). De ICO groep bestaat uit 8 tot 12 tandarts, allemaal lid van de NVM. Per jaar zullen er 8 tot 10 bijeenkomsten plaatsvinden. Door het volgen van het DentConnect Academy aanbod ontvangen onze tandarts ook KRM punten. Ook organiseren we ieder jaar een Congres voor alle collega’s van DentConnect. Dat alles is ideaal voor jouw carrière als tandarts in Friesland.

Onze tandarts praktijken in Friesland

Onze tandarts praktijken zijn verdeeld over heel Friesland. Zo kun je o.a. terecht in Makum, Mantgum, Lemmer en Sneek. In Friesland heb je een lange kustlijn en is qua oppervlakte de grootste provincie van Nederland. Met tal van jaarlijkse evenementen en grote natuurgebieden is Friesland de provincie bij uitstek om te genieten van cultuur en natuur.

Solliciteer direct!

Er staan verschillende vacatures open voor een tandarts in Friesland. Onze tandartspraktijken bieden een uitdagende functie binnen een professionele werkomgeving met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor de medewerkers zijn er volop kansen aanwezig voor verdere ontwikkeling en het delen van vakkennis. Op onze vacature website vind je een overzicht van al onze tandarts vacatures.

Meer weten over werken als Tandarts in Friesland?

Wil je meer weten over het werken als een tandarts voor DentConnect? Neem dan contact op met de afdeling recruitment via ons algemene telefoonnummer 0162 – 482870 optie 3 keuze 1 of per e-mail via sollicitatie.nl@dentconnect.eu. Onze collega’s beantwoorden graag de vragen die je als toekomstig tandarts kunt hebben!