Laden...
Sla categorie op als RSS Feed
Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 4
Titel Plaats Datum Sort descending Praktijk
Herstel
Waarnemer
Waarnemer Urk, FL, NL Tandartspraktijk van der Kist 0.00 km
Urk, FL, NL 6-apr-2021 Tandartspraktijk van der Kist
Tandarts Waarnemer
Tandarts Waarnemer Swifterbant, FL, NL Mondzorg Swifterbant 0.00 km
Swifterbant, FL, NL 25-mrt-2021 Mondzorg Swifterbant
Tandarts
Tandarts Emmeloord, FL, NL Tandartspraktijk Polder 0.00 km
Emmeloord, FL, NL 24-mrt-2021 Tandartspraktijk Polder
Tandarts
Tandarts Lelystad, FL, NL Samenwerkende Tandartsen Lelystad 0.00 km
Lelystad, FL, NL 20-mrt-2021 Samenwerkende Tandartsen Lelystad

Word jij onze tandarts in Flevoland?

Vind jij het als tandarts belangrijk dat iedereen in Flevoland dé juiste mondzorg die hij/zij verdient te leveren? Kijk dan naar onze tandartsvacatures in Flevoland! Want onze tandartspraktijken in Flevoland zijn altijd op zoek tandartsen met een hart voor zijn vak én zijn patiënten!

Waarom werken als tandarts in Flevoland?

Als tandarts in Flevoland werk je altijd in een enthousiast en inspirerend team, dat het leveren van goede mondzorg zeer belangrijk vindt. Je bent eindverantwoordelijk voor je patiënten die je weer met een stralende glimlach naar huis kan laten gaan. Als tandarts kom je in een professionele omgeving te werken met een goed marktconform salaris. Ideaal toch?

Opleidingsmogelijkheden in Flevoland

DentConnect Academy is de eigen trainings-en opleidingstak van DentConnect De Academy biedt na-en bijscholing. In het pakket zitten o.a. opleidingen op het gebied van:

  • Praktijkhygiëne
  • Moderne implantologie
  • Indirecte restauraties

Ook bieden we je workshops & masterclasses aan met de focus op verschillende disciplines. Op deze manier kun je je tandtechnische vaardigheden bijhouden en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op tandheelkundegebied. Een kans om met beide handen aan te pakken.


Ieder jaar organiseert DentConnect Academy een inspirerend congres voor alle medewerkers en vakgenoten. Samen met onze leveranciers en collega’s uit de dentale wereld bieden we een bezielend, actueel en leerzaam programma aan. Sprekers vanuit allerlei disciplines behandelen interessante thema’s en ontwikkelingen. Op de expomarkt is er de gelegenheid om te sparren met leveranciers, vakgenoten en collega’s.

Locatie tandartspraktijken in Flevoland

Onze tandartspraktijken zitten voornamelijk in het noordoosten van Flevoland. Zo kan je o.a. terecht in Swifterband en Urk. De provincie kenmerkt zich door veel open ruimte en strakke indeling. Je vind er de Oostvaardersplassen en de Lepelaarsplassen als natuurgebied. En bij Biddinghuizen is het attractiepark Walibi Holland te vinden. Dus genoeg vertier en natuur om je heen!

Solliciteer als tandarts!

Er is altijd plaats voor een (nieuwe) tandarts. Daarom staan er vacatures open als tandarts in Flevoland. Onze ideale kandidaat is een tandarts die een langdurige samenwerking ambieert en zichzelf wil ontwikkelen. Een overzicht van al onze tandartsvacatures vind je op onze vacaturesite.

Meer weten over werken als tandarts in Flevoland?

Wil je meer weten over het werken als een tandarts voor DentConnect? Neem dan contact op met de afdeling recruitment via ons algemene telefoonnummer 0162 – 482870 optie 3 keuze 1 of per e-mail via sollicitatie.nl@dentconnect.eu. Onze collega’s beantwoorden graag de vragen die je als toekomstig tandarts kunt hebben!