Laden...
 
Sla categorie op als RSS Feed
Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 3
Titel Plaats Datum Sort descending Praktijk
Herstel
Mondhygieniste
Mondhygieniste Heerhugowaard, NH, NL Mondzorgcentrum Heerhugowaard 0.00 km
Heerhugowaard, NH, NL 21-jan-2022 Mondzorgcentrum Heerhugowaard
Paro-mondhygiënist
Paro-mondhygiënist Amsterdam, NH, NL KvPA 0.00 km
Amsterdam, NH, NL 11-jan-2022 KvPA
Paro-mondhygiënist
Paro-mondhygiënist Alkmaar, NH, NL CPI Alkmaar 0.00 km
Alkmaar, NH, NL 1-jan-2022 CPI Alkmaar

Word jij mondhygiënist in Noord-Holland?

Is het jouw ambitie om als mondhygiënist iedereen in Noord-Holland dé mondzorg te geven die hij/zij verdient? Kijk dan naar onze mondhygiënist vacatures. Onze mondhygiënist locaties in Noord-Holland zijn altijd op zoek naar die gedreven mondhygiënist met een passie voor patiënten en mondhygiëne!

Waarom aan de slag als mondhygiënist in Noord-Holland?

Als mondhygiënist in Noord-Holland werk je altijd in een professioneel en enthousiast team, dat het leveren van goede mondzorg heel belangrijk vindt. Je behandelt zelfstandig patiënten en bent verantwoordelijk voor de patiënttevredenheid. Als mondhygiënist kom je in een professionele omgeving te werken met een goed marktconform salaris. Ideaal toch?

Opleidingsmogelijkheden in Noord-Holland

Mondhygiënisten krijgen bij DentConnect volop kans zich te ontwikkelen binnen de eigen DentConnect Academy. Klinische avonden met:

  • Tandheelkundige sprekers
  • Workshops hands-on slijpen
  • Lokale anesthesie
  • Cursus vullen

Ook besteden we aandacht aan InterCollegiaal Overleg. De ICO groep bestaat uit 8 tot 12 mondhygiënisten, allemaal lid van de NVM. Er zullen 8 tot 10 bijeenkomsten per jaar plaatsvinden. Door het volgen van het aanbod van de DentConnect Academy ontvangen onze mondhygiënisten ook KRM punten. Daarnaast organiseren we een jaarlijks Congres voor alle collega’s van DentConnect. Dat alles is ideaal voor jouw carrière als mondhygiënist in Noord-Holland.

Situering mondhygiënist locaties in Noord-Holland

Onze tandartspraktijken zijn verdeeld over heel Noord-Holland. Zo kun je o.a. terecht in Amsterdam, Alkmaar, Heerhugowaard, Zaandam en Den Helder. Als provincie heeft Noord-Holland veel te bieden: vlakbij Schiphol, Amsterdam om te shoppen, aan weerszijden strand en veel natuur. Je bent zo in Texel of in Friesland, dus genoeg te beleven om in te wonen én te werken!

Solliciteer nú!

Er is altijd plaats voor een (nieuwe) mondhygiënist. DentConnect is op zoek naar een gedreven mondhygiënist in Noord-Holland die een langdurige samenwerking ambieert en kennis heeft van kwaliteitssystemen en -instrumenten. Een overzicht van al onze mondhygiënist vacatures kun je vinden op onze vacaturesite.

Meer weten over werken als mondhygiënist in Noord-Holland?

Wil je meer weten over het werken als een mondhygiënist voor DentConnect? Neem dan contact op met de afdeling recruitment via ons algemene telefoonnummer 0162 – 482870 optie 3 keuze 1 of per e-mail via sollicitatie.nl@dentconnect.eu. Onze collega’s beantwoorden graag de vragen die je als toekomstig mondhygiënist kunt hebben!